027/385-377

Vojinović: Izdajem dvokrevetne i trokrevetne sobe, na 50 metara. od Hotela jelak, u blizini bazena. Sobe su opremljene sa kupatilom, kablovskom televizijom, Wi-Fi Obezbeden je parking prostor. Cena 500 Din

0644518296

ONLINE REZERVACIJA


O Lukovskoj Banji

Lukovska Banja se nalazi u Južnoj Srbiji, na istocnim padinama Kopaonika. Sa svojih 681 m nadmorske visine predstavlja najvišu banju u Srbiji. Klima je umereno-kontinentalna sa velikim brojem suncanih dana u godini.

Karakterišu je obilje izvora mineralnih voda, netaknuta priroda šumovitog Kopaonika i cist planinski vazduh. Po broju izvora mineralnih voda, razlicitog sastava i temperature, i njihovoj izdašnosti (preko 100 l/s), spada u najbogatije u zemlji.

U Lukovskoj Banji možete biti smešteni u privatnom smestaja u udobnim sobama, savremene medicinske i Wellness tretmane, bazene sa termalnom vodom i dr. Svoj boravak možete provesti aktivno, u šetnjama stazama zdravlja kroz prelepu prirodu, baveci se sportom, ili obilaskom nekih od kulturno-istorijskih spomenika. Na Vama je da izaberete sve ono što za Vas predstavlja idealan odmor!

Ukoliko želite mirno okruženje za Vaše poslovne sastanke ili seminare, na raspolaganju su Vam više sala kapaciteta do 100 mesta.

o banji

Lekovite vode

Klimatorijum

Indikacije